Бака прасе: институција којој се верује

Добро дете из свештеничке породице Богдан Илић постало је страх и трепет за „дистрекове“. Ако већ не знате шта то значи, немате разлог да се плашите, већ да уживате у његовој музици и духовитим видео-снимцима из сопственог живота које ставља на Интернет. Тамо га свакодневно гледа више од милион пратилаца, а један део њих је недавно направио стампедо у Новом Саду када су свог хероја видели уживо.

Богдан Илић је потпуно смирен, разуман и паметан младић, духовит и приступачан, потпуно спреман да у секунди постане „своје друго ја“ – Бака Прасе. Е, тада, настају деликатне ситуације којима смо и сами присуствовали. Девојчице се за њим окрећу и смејуље,  деца почињу да га прате, а једна мајка га на улици зауставља и тражи аутограм и фотографију за своју ћерку. И одмах јој јавља: „Е, знаш ли кога сам управо срела…“. Мајка је, чини се, одушевљена што је имала овај сусрет, бар колико би то била и њена ћерка. Аутор смешних видео-записа из свог живота које ставља на „Јутјуб“, композитор још бољих песама, мелодичних и сатиричних, Богдан Илић је током последње две године постао права звезда за децу и омладину. Број његових „унука“ – то су они који су претплаћени на „Јутјуб“ канал Бака Прасета – увећавају се из дана у дан. „Наталитет” је прешао сва очекивања.

Сада их већ има нешто преко један милион, а највише их је између осме и осамнаесте године. Богдан је приметио да има и знатно старијих само што не желе, сматра он, да признају да су и они унуци Бака Прасета. Свештеничко дете, од оца ђакона Ненада Илића и мајке Весне, иначе глумице, Богдан има необичан датум рођења састављен из свега три бројке – 16.9.1996.

Nastavak pročitajte u broju 3133.