Crocs Brooklyn: NAJMODERNIJA CROCS INOVACIJA DO SADA

Podignite svoj stil na viši nivo sa Crocs Brooklyn kolekcijom sandala

Stil i komfort, dva must-have kriterijuma za ovo leto, pronađite u novim sandalama iz Crocs Brooklyn kolekcije. Najmodernija Crocs inovacija do sada, sa trendi platformom, jednostavnog a ženstvenog oblika, napravljena od laganog materijala dizajnirana je da vam pruži poželjnu visinu tokom dana i noći, a da pritom ne morate da se odreknete komfora.
Harizmatična Holivudska glumica i aktivistkinja Priyanka Chopra Jonas, ponosni ambasador i lice ovogodišnje “ Come as you are” kampanje, veruje u jedinstveni komfor i stil kultnog brenda najudobnije obuće na svetu. Ovom saradnjom ona se pridružuje popularnoj glumici Zoey Deschanel koja uživa da provodi dane noseći nove Crocs Brooklyn mekane sandale na platformu.

Sa modernim Crocs Brooklyn sandalama na platformu ne moraš da biraš između trendi i udobnog. Elegantan a pritom jednostavan oblik i velika platforma donose tvom look-u nešto posebno! Naše nove sandale dostupne su sa nekoliko različitih visina platforme a dolaze i u različitim bojama koje se lako kombinuju. Prelepe nijanse crna, bela i bež upotpuniće vaš moderan look za svaku priliku. Svi modeli napravljeni su od Croslite™ revolucionarnog penastog materijala koji vam pruža poznati osećaj udobnosti zbog kojeg ćete se osećati kao da hodate po oblacima. Ceo dan ćete se osećati ugodno i uživati u tome što ćete biti elegantni i samouvereni radeći gotovo sve! Kad možete da izgledate neverovatno i da se osećate ugodno pri svakom koraku, zašto biste želele išta manje?


Nova kolekcija dostupna je u Crocs prodavnicama u Usće Shopping Centru i tržnom centru Delta City.

— Crocs priča o uspehu
Crocs obuća je jedan od najpoznatijih brendova na svetu, toliko je popularan da sam po sebi predstavlja i termin za određenu vrstu obuće u nacionalnim rečnicima. Od svojih početaka u nautici, kada su 2002. godine mornari uvideli magičnu formulu cipele koja ne klizi i ne ostavlja boju, a istovremeno je vrlo udobna, poznate klompe brzo su počele da se šire svetom. Do danas Crocs je prodao više od 350 miliona pari obuće u više od 90 zemalja širom sveta. Crocs obuća je idealna za celu porodicu, ali se ističe i izuzetnim kvalitetom, jer je napravljena od specijalnog Croslite materijala koji omogućava nežnu udobnost, kao i savršenu higijenu i dugotrajnost. Upravo zbog toga, Crocs se veoma razlikuje od mnogih falsifikata kojih ima skoro svuda u svetu. Toga su svesni i Crocs obožavaoci, jer je Crocs obuća među najpopularnijom u Evropi.