Милионер се враћа на мале екране
ЕКСКЛУЗИВНО НА “НОВА С” ТЕЛЕВИЗИЈИ

Свако од нас понекад машта како би изгледало да је милионер! Изузетно популаран награђивани формат ”Sony Pictures” телевизије који је адаптиран  у више од 120 земаља света „Желите ли да постанете милионер“ многима је пружио могућност да то и учине. Од септембра ту прилику поново ће моћи да искористе грађани Србије јер се квиз, након 10 година паузе, враћа на мале екране и то на телевизији НОВА С.

Учесници ће се такмичити за вредну награду од 5 милиона динара, а ако желите да будете један од њих, пријаве су отворене за све заинтересоване на овом линку.

Гледаоци ће емисију моћи да прате чак четири пута недељно, од понедељка до четвртка у прајм тајму, а име домаћина овог шоу програма биће право изненађење за многе.

Правила квиза остају непромењена. Учесник који седне у „врућу столицу“ има задатак да тачно одговори на 15 питања како би освојио максималну награду. За свако питање су понуђена четири одговора и свако носи одређену суму. На петом и десетом питању налазе се загарантоване суме. Уколико такмичар да погрешан одговор, осваја само суму која му је последња загарантована. Такође, учесници имају право да одустану од игре кад год пожеле.

На путу да освоје милионе имају на располагању имају три врсте помоћи: “пола-пола”, “позови пријатеља” и “замена питања”. Време за размишљање је неограничено.

Иначе, квиз “Желите ли да постанете Милионер” је пореклом из Велике Британије и емитује се у више од 120 земаља. На британској телевизији ИТВ се приказује још од 1998. године, што најбоље говори о његовој популарности упркос великој конкуренцији међу другим емисијама тог типа.

 

Током претходних издања квиза у Србији нико није успео да одговори на свих 15 питања и освоји максималан новчани износ, а да ли ће неко од нових такмичара у томе успети гледајте од септембра на Нова С каналу.

 

Поред најпопуларнијег квиза на свету, гледаоци ће на Нова С каналу од јесени имати прилику да гледају и још неколико великих светских ТВ формата: емисију “Савршена вечера” која је базирана на британској лиценци “Come Dine With Me”, а по први пут у Србији и шоу  “Највећи губитник”. Такође, очекује нас и друга сезона једног од најуспешнијих забавно – такмичарских шоу програма “Survivor”.