Летње активности за најмлађе
ЛЕТЊИ РАСПУСТ ЈЕ У СТАДИОНУ

Београд, 9. август 2022. године – Крај школске године је знак да је дуго и топло лето пред нама. Летњи распуст увелико траје. Безбрижне дане без седења у школским клупама или одласка у вртић, најмлађи чланови друштва желе да искористе на најбољи могући начин.

Шопинг центар Стадион већ дуги низ година посебну пажњу посвећује активностима које прате дане распуста. Едукативно-креативне радионице и програм прилагођен деци али и онима који се тако осећају, ове године биће испуњен забавом, спортом, учењем и низом анимација.

Програм под слогоном Летњи распуст је у Стадиону се наставља, те вас чекамо 13. и 14. августа од 12х на бесплатним викенд активностима прилагођеним свим узрастима. Програм је осмишљен тако да се малишани не само забаве већ да имају прилику да науче нешто ново на један другачији начин. Ослушкивањем дечијих жеља осмислили смо супер разоноду која ће трајати током целог дана. Овим најављујемо и  последњи у низу, Бацк то сцхоол викенд 27. и 28. августа.

Низ едукативно-забавних радионица анимираће децу на креативан начин и кроз социјализацију. Побринули смо се да свако пронађе неку активност којој неће моћи да одоли. Сви који нас посете током трајања програма под слоганом Летњи распуст је у Стадиону имаће прилику да присуствују: мисаоним игрицама којима подстичемо и развијамо креативан начин размишљања,  забавно-едукативном пропутовању у занимљив свет географије, биологије и науке на ком малишани уче о свету око њих и развијају осећај повезаности са различитим културама света. Децу желимо да учимо пажњи, другарству и заједничком раду. Ту су и радионице програмирања и роботике али и дечије представе. Нисмо заборавили ни на спортске фанове те ће у недељу 14. августа сви који посете СЦ Стадион моћи да науче основе 3×3 баскета. Најбоље очекују и поклон ваучери које су обезбедили МцДоналд’с и Лиллy Дрогерие али и поклони изненађења.

Будите део добре летње забаве и искористите дане распуста на креативан начин.

Чекамо вас на добро познатој адреси, Заплањска 32!

Линк: https://stadionshoppingcenter.rs/dodatno/letnji-raspust-je-u-stadionu-3/

Викенд #3

Програм субота, 13. август:

12:00х – 14:00х Креативно едукативне радионице Ствараонице

14:00х – 16:00х Радионице програмирања и роботике за децу

16:00х – 18:00х Креативно едукативне радионице Пуззле Цхалленге

18:00х – 19:00х Дечија представа Театар Талија

19:00х – 19:30х Сликање са ликовима из представе

Програм недеља, 14. август:

12:00х – 19:00х 3×3 баскет изазов

 

Напомена: Програм за сваки викенд ће бити објављен благовремено појединачно на нашем сајту и друштвеним мрежама.