Poziv svim preduzetnicama u Srbiji
Pridružite se programu kompanije Visa, She’s Next jer Ona si ti!

Kompanija Visa poziva preduzetnice i buduće preduzetnice da postanu deo She’s Next inicijative u okviru koje će imati priliku da se povežu i od She’s Next edukatora saznaju više o organizaciji i unapređenju poslovanja.

 

U okviru inicijative, tokom druge polovine oktobra održaće se veliki She’s Next edukativni događaj. Planirano je da ova manifestacija okupi preduzetnice iz različitih delatnosti, one koje su u poslu već godinama, ali i one koje tek počinju. Tokom događaja prisutni će moći da razmenjuju iskustva, ali prisustvuju edukativnim sesijama iz različitih oblasti, uključujući finansije, društvene mreže, računovodstvo, imate pristup individualnim mentorskim sesijama, kao i da učestvujete na poslovnom speed-dating-u.

 

Pozivamo sve zainteresovane da posete stranicu visa.rs i kliku na dugme Prijava. Na ovaj način će postati deo zajednice She’s Next, a ujedno se i prijaviti za Newsletter putem kojeg ćete dobijati edukativne sadržaje kao i brojne savete koje kreiraju Visa stručnjaci i edukatori. Dobijeni sadržaji biće korisni kako već uspešnim preduzetnicama, tako i onima koje tek planiraju da lansiraju svoj brend.

 

Takođe, Visa je okupila She’s Next savet žena, grupu stručnjaka, koja će pomoći da se pozabave i adresiraju relevantne teme za lokalne preduzetnice. Takođe, tih 12 izvanrednih dama koje su deo saveta žena će se međusobno motivisati i pomagati na izazovnom i hrabrom putu ka uspehu u preduzetničkim vodama.

 

Više o samoj inicijativi i pristupu praktičnim i primenjivim savetima koje nudi članstvo u zajednici She’s Next možete saznati na visa.rs, kao i praćenjem zvaničnih profila na Instagramu i Fejsbuku.