КВАНТНА ХАРМОНИЗАЦИЈА
Техника која нам враћа баланс

Понекад у животу пожелите пречицу, да се што пре ослободите проблема, бола, лоших односа, неких ваших интерних мука које се само нагомилавају а ви не знате како да их решите. Јер, познато вам је да нагомилавањем нерешених проблема само улазите у стање дисхармоније.  А свесни сте и чињенице да је здравље хармонија, болест дисхармонија и да што пре морате нешто да учините за себе.

Једна једоставна техника вам може помоћи да постигнете баланс на свим пољима. Спиритуална учења хавајских Хуна стара су хиљадама година а онда су их открили и развили др Франк Кинслоу и др Ричард Бартлет. Квантна хармонизација је техника која подстиче тренутно самоисцељење путем чисте свесности и уз помоћ методе две тачке, а о њој смо причали са др Весном Даниловац,  терапеутом и оснивачем агенције „Спиритус мовенс“.

– Квантна хармонизација је метода која је заснована на квантној физици и она подразумева иницирање квантних таласа из ‘стања без мисли’. Представља спој старих спиритуалних источњачких учења (Методе 2 тачке) и западњачких знања савремених наука као што су квантна физика и психологија. Квантни таласи иницирају тренутне позитивне промене у свим областима живота. Управо се уз помоћ квантних таласа постојећи дисбаланс трансформише у баланс.

Како се улази у ‘стање без мисли’?

– Управо то учимо на обуци за квантну хармонизацији. Јер, када уђемо у стање без мисли, по аутоматизму се налазимо у стању чисте свесности и не мислимо ни на шта. Из стања без мисли се спонтано иницира активација квантних таласа који као такви делују на тело да га храмонизују и трансформишу. То су закони квантне физике и ова метода је научно доказана. Пошто је све у универзуму енергија, то значи да је и наше тело енергија. А енергија има своје две карактеристике – форму и фреквенцију. Када имамо неки симптом или болест то значи да је неки део нашег организма испао из своје нормалне фреквенције и ушао у неку другу фреквенцију која није добра. Добра фреквенција је здравље а лоша болест. Када радимо ову технику, радимо је уз помоћ две тачке. Те две тачке се зову тачка проблема и тачка решења. Повезујемо проблем и решење и квантни талас избалансира те две тачке. Нема додира, контакта и може да се ради на даљину. Важно је да знамо само како човек изгледа.

 

Пише Бранка Ковачевић