Putovanje u magični i mistični Egipat
Tekst: Tatjana Obradović

Prijavite se na ovom linku

Poslednjih nekoliko godina putujem u Egipat jednom ili dva puta godišnje i imam sjajnu ekipu egiptologa sa kojom dugo sarađujem, sa posebnom pažnjom i jasnom namerom sam probrala svaku lokaciju koju posećujemo, znam svaku stopu puta kojim idemo, poznajem energiju Egipta i znam kako da svakome pomognem da se sa tom energijom poveže.

Svaki dan proveden u Egiptu jednako je energetski potentan kao šest meseci rada sa terapeutom, jer sinergija koja se stvara na tom mestu dovodi do brzih kvantnih skokova u svesti, percepciji i isceljenju. Sada je i najnežnije vreme, toplo, ali ne previše, sada je u Egiptu najmanje turista. Ova 2021. godina je godina tranzicije i promena u nama i u svetu, i posetom Egiptu mi se prepuštamo i usklađujemo sa tim promenama.

Magično mesto moći

Putovanje u Egipat i Izidin put su u simbolici Plutona i Leptira. U ovoj energiji transformacije, to je posebno važno! A kada smo hrabri, kada uradimo nešto što je na izgled nemoguće, Univerzum nam pomaže i otvara se za nas, daruje nas posebnim iskustvima, brzo i lako isceljuje i otkriva nam svoje tajne koje mnogima nisu dostupne. Boravak u Keopsovoj piramidi, koja ima jaku plutonovsku energiju u trenutku kada Sunce bude egzaltirano na 19’ Ovna, dozvoljava da spojimo svetlost i tamu u nama, dva polariteta, dve suprotnosti. Ovaj aspekt je jako povoljan kada želimo da putujemo duboko u unutrašnjost i spoljašnjost, što mi i radimo, putujemo i kroz vreme i kroz prostor i kroz dimenzije.

Ovo je duboko transformativno putovanje koje će nas promeniti, otvoriti, isceliti, putovanje čije ćemo efekte osećati još dugo nakon što se vratimo kući. Svaki od sedam dana posebno je osmišljen da nam pokrene i pročisti jednu od čakri i sve poteškoće koje možda u tom centru imamo, koristeći energiju hrama i drevnog egipatskog božanstva koje tom čakrom upravlja i koje ćemo određenog dana posetiti.

Svakog dana putujemo i posećujemo jednu od sedam glavnih tačaka u nama (unutrašnje) i hramova (spoljašnje) u Egiptu, te na ovaj način dovodimo svoje suprotnosti u sebi i oko sebe u balans i ravnotežu, čime otvaramo put ka sebi, celovitosti i potpunijem prihvatanju sebe.

Makar jednom u životu možete da doživite Egipat sa posebno za vas prilagođenim vođenim programom koji kombinuje energiju drevnog Egipta, prirodu, istoriju, avanturu i neponovljive duhovne doživljaje na jednom od najlepših mesta na svetu!

Luksuz i lepota

I u materijalnom, fizičkom smislu, ovo luksuzno, sveobuhvatno, vrlo dinamično, ALL INCLUSIVE putovanje nam pruža priliku da se opustimo i uživamo u svim čarima Orijenta. U periodu ovog boravka u Egiptu, u isto vreme će i Venera preći u Bika, što nas upućuje na uživanje u svemu što radimo i obezbeđuje divnu energiju koja nam pomaže da u svakom danu i svakoj transformaciji, ma koliko ona bila intenzivna, imamo priliku i da uživamo. Niko na svetu nema ovakvu priliku da za samo osam dana iskusi Egipat na tako intiman, dubok, a opet lagan i pristupačan način. U saradnji sa najboljim egiptolozima iz Egipta osmislila sam putovanje gde ćemo imati potpunu pratnju, pomoć, vodiče, pomoćno osoblje, pristup svim hramovima i piramidama potpuno neometano.  Ovo je iskustveno, jedinstveno, ULTRA LUX, ULTRA DUHOVNO, ALL INCLUSIVE, sa puno ljubavi i pažnje kreirano putovanje za svakoga kome je zaista stalo do svog duhovnog razvoja i ko želi da se poveže sa svojim najdubljim korenima od pre 3, 9 ili 27 života, a upravo sada ima priliku da to sebi pruži!

Svako od nas je makar jednom živeo u Egiptu i ovo putovanje je zaista, u suštini, povratak svom srcu, povratak kući!

Krećemo 10. aprila, a putovanje traje do 17. aprila.

PRIJAVE PUTNIKA SU U TOKU NA LINKU

Prijavite se na ovom linku