Yettel Sve – objedinjena ponuda za mobilnu telefoniju, kućni internet i TV

Beograd, 18. jun 2024 – Yettel je predstavio novu ponudu pod nazivom Yettel Sve,  koja obuhvata usluge mobilne telefonije, televizije i kućnog interneta, objedinjene na jednom računu, uz značajnu uštedu.

 

„Ljudi žele jednostavna rešenja kad koriste savremene tehnologije. Zato smo, nakon dve godine od kad imamo odvojene ponude za mobilne i fiksne usluge, kreirali Yettel Sve.  Ova jednostavna i razumljiva ponuda nudi kombinaciju usluga za svako domaćinstvo i značajne pogodnosti za korisnike. Praktično, sve što je korisnicima potrebno od telekomunikacionih usluga, nalazi se u Yettel Sve“,  izjavio je Saša Filipović, izvršni komercijalni direktor.

 

Yettel Sve donosi uštedu u iznosu od 36 hiljada dinara za dve godine, dodatni popust za uključivanje dodatnih mobilnih brojeva, i mogućnost kupovine mobilnih telefona na rate.

 

Korisnicima je sada na raspolaganju šest paketa u najboljoj mobilnoj i fiksnoj mreži, prema umlaut  testu. Tu su Yettel Sve, Yettel Svuda i Yettel Kod Kuće, sva tri paketa u M i L opcijama, u zavisnosti od kombinacije željenih usluga. Ono što ponuda donosi jeste i novo ime TV platforme, koja se od sada zove Yettel TV.  Za pakete  Yettel Sve i Yettel Svuda mobilni, glasovni i internet saobraćaj je neograničen, dok korisnici paketa koji uključuju Yettel TV mogu potpuno besplatno aktivirati jedan od servisa, Deezer ili Max (HBO).

 

Sve to dostupno je u najboljoj mobilnoj mreži, kao i mreži sa najboljim kućnim internetom, prema poslednjem uporednom merenju internacionalne nezavisne kompanije umlaut, koja uporedno testiranje kvaliteta mreža sprovodi u 120 zemalja sveta.  Na poslednjem merenju sprovedenom u periodu od oktobra 2023 do marta 2024. godine, Yettel mobilna mreža ostvarila je najbolji ukupni rezultat, kao i najbolji rezultat u kategoriji merenja pokrivenosti mobilnim internetom. Kad je u pitanju uporedno merenje kućnog interneta na tržištu Srbije, Yettel je dobio najviši ukupni rezultat, kao i najbolji pojedinačni rezultat u kategorijama brzina otpremanja podataka i latencija.

 

Više detalja o Yettel Sve ponudi možete pronaći na linku.