"Srbija u srcu"
Gastro – vinska manifestacija

Poštovani,

Sa velikim zadovoljstvom želimo da Vas pozovemo na prvi u nizu događaj „Srbija u srcu“ koji će se održati od 24. aprila  do 01.maja.2023 u restoranu Šaran.

Ovaj događaj ima za cilj da promoviše iskonsku srpsku kuhinju i lokalna vina, kao i da podrži mlade ljude koji su se hrabro odlučili da se vrate na selo i pokrenu sopstveni biznis. Srbija ima bogatu kulturnu baštinu, a gastronomija i vina predstavljaju neizostavan deo te baštine.

Uzimajući u obzir sve ovo, pozivamo Vas da se pridružite našem događaju i da podržite srpsku kuhinju i vina, kao i mlade ljude koji se bore da ožive selo i ruralni razvoj.

Restoran „Šaran“ se danas ističe kao lider u ugostiteljskoj ponudi. Sa godinama iskustva, mladalačkim zanosom, ambicioznošću i dobro uigranim timom, restoran je postigao jedinstvenu ponudu i kvalitet. „Šaran“ je sinonim za tradiciju na Dunavu. Bogata ponuda tradicionalnih, ali specifičnih jela od rečne ribe, čini ga nezaobilaznim mestom za ljubitelje dobrog zalogaja. Međutim, „Šaran“ ne stoji samo u tradicionalnim tokovima, već ide i korak dalje, prateći savremene trendove i pružajući svojim gostima najbolju uslugu.

Sada idemo  dalje i u svoju kuhinju unosimo domaće kvalitetne proizvode iz Srbije, podržavajući na taj način iskonsko naše naslijeđe.

Na meniju „Srbija u srcu – istinski naše“, s ponosom se nalaze sljedeći proizvodi: Vinarija „100 žena“, Gorda rakija, Radionica sira Mijailović, Koza Nostra – proizvodnja kozjih sireva i proizvoda od kozjeg mlijeka, Kinoko – proizvodnja lavlje grive, bukovace i drugih gljiva, Mondo Verde – obrada širokog asortimana povrća i zeleniša, Ribnjak Ihthis – proizvodnja dimljene pastrmke i dimljenog sarana, Morava – proizvodnja mesa i mesnih proizvoda, te Damar – proizvodnja proizvoda od tartufa.

 

Ovaj događaj od ove godine postaje tradicija u restoranu Šaran, te ćemo svake godine u aprilu predstavljati domaće proizvode iz Srbije.

 

Radujemo se susretu !