Belgrade Waterfront predstavlja novu zgradu u srcu Park distrikta – BW Scala

Beograd, 10. maj 2021. godine – Belgrade Waterfront objavio je početak prodaje stanova u novoj, 21. zgradi BW Scala, koja zbog svog položaja uz Savski park predstavlja idealno mesto za porodične i individualne aktivnosti.

Prednosti života nadomak parka su brojne. Stanare od staze za džoging, mulitfunkcionalnog sportskog terena i stolova za stoni tenis deli samo nekoliko koraka. Prostrani i uređeni travnjaci parka, kao i dečije igralište sa inovativnim spravama, učiniće da opuštanje u hladovini uz knjigu, piknik sa prijateljima ili dečiji rođendani na otvorenom postanu svakodnevnica. Na pešačkoj udaljenosti nalaze se vrtić, prodavnice, restorani i kafići, kao i Sava Promenada – savršeno mesto za trčanje, vožnju bicikla, rolera ili laganu šetnju pored reke.

Nudeći moderan i urban način života, BW Scala je odlično povezana sa ključnim gradskim lokacijama. Na dva minuta šetnje nalazi se Galerija Belgrade, najveći tržni centar u regionu, koja nudi neponovljivo iskustvo kupovine i zabave. Spoj moderne arhitekture i prirodnog, funkcionalnog okruženja omogućava da vam je sve neophodno u neposrednoj blizini, a komfor i uživanje zagarantovani.

BW Scala se nalazi u Park distriktu Belgrade Waterfront-a. Imaće 13 spratova sa 223 stana, a biće obogaćena najmodernijim sadržajima u samoj zgradi, te će stanarima na raspolaganju biti podzemna garaža na dva nivoa, recepcija i obezbeđenje, kao i prodavnice i kafići u prizemlju.

Novina prilikom kupovine stanova u Belgrade Waterfront-u su stambeni krediti u ranoj fazi izgradnje. Mesečna rata kreće se već od 499 evra, a u ponudi je niz zgrada u različitm fazama izgradnje. U najmodernijem gradskom kvartu uz Savu kvadrat stambenog prostora moguće je kupiti već od 2.950 evra sa uračunatim PDV-om, što je izuzetna ponuda imajući u vidu lokaciju u samom centru grada i bogate okolne sadržaje za celu porodicu.

Prodaja stanova u BW Scala počinje 14. maja u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a, na Sava Promenadi, od 10 do 19 časova, kada će svi zainteresovani kupci na raspolaganju imati najveći izbor stanova, kao i najpovoljnije uslove kupovine. Registrujte se putem sajta belgradewaterfront.com i budite u toku sa informacijama o kompletnoj  stambenoj ponudi Belgrade Waterfront-a.