Galeriji Belgrade награда за најбољи тржни центар

Београд, 11. 3. 2021. године – Galerija Belgrade добитник је награде EuropaProperty CEE Retail&Marketplace Award za 2021. годину у категорији за најбољи велики тржни центар у Централној и Источној Европи.

Награда се додељује већ 13 година за редом и представља престижно признање за све комерцијалне брендове. Ове године, у конкуренцији је било више од 500 инвеститора и професионалаца из области малопродаје, који су се надметали у чак 28 категорија.

Стручни жири, сачињен од 50 експерата, оцењивао је пројекте на основу квалитета, услуга, иновација и оригиналности. Galeriju Belgrade препознали су као пројекат који је померио границе и донео новитете који до сада нису виђени у овом делу Европе. Једна од најатрактивнијих иновација је мобилна апликација Galerija Belgrade, која корисницима доноси бројне погодности. Скенирањем рачуна, корисници сакупљају бодове по принципу „један динар – један бод“, а сакупљени бодови могу да се замене за ваучер приликом неке од наредних куповина. Више бодова значи и веће уштеде, али и напредовање кроз нивое – бронзани, сребрни и златни – чиме се остварују нове, све импресивније погодности, од позива на специјална дешавања до персонализованих поклона.