РОЂЕНДАН НА АВАЛИ
Храбро низ торањ

Већ једанаест година поносно и гордо стоји на три ноге новоизграђени Авалски торањ, најважнији телекомуникациони објекат у Србији и туристички драгуљ. Посетило га је током нешто више од једне деценије, чак више од 1.800.000 људи, који су уживали и дивили се панорамском изгледу Београда са висине од 122. метара. Али, то није све, јер у оквиру авалског комплекса постоји дечији парк, теретана, музеј, спортски објекти и кафеи, који су намерницима комплетно већ годинама на располагању, што га чини једном од најатрактивнијих дестинација не само наше престонице.

Иако епидемиолошка ситуација не дозвољава већа окупљања и журке, забаве и  прославе, ЈП Емисиона техника и везе, у чијем је руковођењу овај објекат, адекватно је обележио своју годишњицу. На овај важан дан, 22. априла, популарни глумци из ТВ серије „Игра судбине“ спуштали су се ужадима са 110 метра високог торња, кроз  отворену терасу.  Храбро, низ симбол Београда, кренули су: Лука Рацо, Стеван Пиале, Матеа Милосављевић, Оља Левић, Иван Томић, Саша Јоксимовић, Данина Јефтић, Милан Босиљчић и многи други.

С друге стране, на отвореном, у природи на комплексу Авалског торња, најмлађе посетиоце забављали су аниматори Мики и Мини Маус. Уз поштовање свих епидемиолошких мера, рођендански дух се у сваком погледу осетио над Београдом. Догодине, надамо се уз песму и игру, али пре свега у добром здрављу, славиће се на задовољство свих који буду дошли на Авалу – опет! Јер, ово је тек првих једанаест година нашег новог и обновљеног Авалског торња.