Проведите Ускрс и Први мај на златној планини!
ПРАЗНИЦИ СУ НА ЗЛАТИБОРУ

Првомајски празници нас најчешће асоцирају на боравак у природи и дружење са драгим људима. Можете ли да замислите како изгледа Први мај на Златибору?

Хотел Златибор, који се налази у срцу ове планине, побринуо се да својим гостима обезбеди незабораван празнични одмор, испуњен различитим активностима, за све генерације.

Излет до Стопића пећине и Гостиљских водопада, уз богату трпезу и ручак у водопадском крајолику, само су нека од изненађења која Вас очекују у време Празника рада. Уколико Вам друштво праве Ваши најмлађи, забави неће бити краја, јер је за њих припремљен свакодневни програм анимације, уз креативне радионице у којима ће уживати.

Када је у питању Ускрс, везујемо га за породицу, мир, топлину и осећај припадности. У Хотелу Златибор ћете се осећати баш као код куће. Велики петак ће, како обичаји налажу, бити резервисан за фарбање јаја, док ће традиционалан ускршњи ручак употпунити Ваш угођај и доживљај једног од најрадоснијих хришћанских празника.

Будући да се ове године Први мај и Ускрс спајају, односно да имамо на располагању укупно шест нерадних дана, прави је тренутак да обједините причу и слободно време посветите нешто дужем одмору са породицом. Хотел Златибор Вас овом приликом награђује још једним даном боравка, по принципу: платите пет ноћења – останите шест, или платите шест – останите седам.

Поред поменутих, празничних понуда, на сајту хотела www.hotelzlatibor-resort.com можете погледати и остале пакете,  креиране да улепшају и употпуне пролећни распуст целе породице.

Проведите првомајске и ускршње празнике, или остале дане пролећног распуста, уживајући у магичној природи Златибора, препознатљивим туристичким атракцијама и садржајима за релаксацију и забаву Хотела Златибор.